Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ovaköy Ortaokulu

Telefon : 0 266 292 10 10
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ovakoyoo.meb.k12.tr
Adres : Ovaköy / Altıeylül / Balıkesir
VİZYON : "Başarı için çalışmak, çalışmak için bilgi, bilgi için Ovaköy Ortaokulu"
MİSYON : Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz özellikle Judo sporunda Türkiye genelinde büyük başarılar elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için "Başarılarımız" sayfamızı burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Öğretmen :9
Öğrenci :38
Derslik :4
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:00 - 15:35
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ovaköy, Balıkesir il merkezine 9 km mesafede bulunmaktadır. Köyümüze Gündoğan Mahallesinden çıkıp, çevre yolunun altından ve Halalca Köyünden geçerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bigadiç yolu üzerinden iki ayrı yoldan köyümüze ulaşım sağlanmaktadır. Köye ulaşan tüm yollar asfalt olup, mevsim şartlarından etkilenmemektedir. Köyde hizmet vermekte olan Ova-Hal minibüsleri her yarım saatte bir şehirden ve köyden karşılıklı olarak kalkmaktadır. Minibüsler yaklaşık 20 dakikada köye ulaşmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ovaköy, şehir merkezinin doğusunda, askeri hava alanının arkasında yer almaktadır. Halalca Köyü, Yakup Köy, Atköy, Aslıhan Köyü komşu köylerdir. Nüfusu 1506´dır (2018 ADNKS). Yüzölçümü 1300 dekardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, Balıkesir merkeze bağlıdır ve 9 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :